Ditt eget moderne tidsskrift - alltid oppdatert med de eldste nyhetene!

  Utgave 9 (totalt)

Vi øker minst!

        Årgang 16 - 2003   

INNHOLD:
En tabbe - diskusjon 
Nyhet! Olsenfilm
Mor Olsen's matspalte
Toresuppe - spalten for
   blandede opplevelser

En sørgelig historie 
  fra Synnfjell

Ny bok fra Hippokrene!
Dagens hoppesau
 


   Mor Olsen's Matspalte

 
Når julen nå er over med sin barbariske overflod av  flesk og pinnekjøtt er det på tide å hengi seg til andre delika-tesser.
 
Nå i etterjulstiden vil jeg sterkt anbefale hummer.
 
Mange husmødre har aldri harr hummer i sitt hus fordi de innbiller seg at hummer må kokes levende. Og den som har sett de stakkars dyrene forgjeves prøver å krabbe opp av det kokonde vannet glemmer det aldri.
 
Med det går helt greit å bruke en skarp kniv eller øks og kutte hodet av den  uten at den merker noe som helst .
 
Spises naturell med et glass sherry eller madeira . 

God Appetitt.

 

.



Fåremannen ved en hummerorgie i Hellas

 Copyright © 1985-2004 Faarikaal

- side 4 -

Tilbake til side 1

DET  ER  DU  SOM GJØR  FAARIKAAL  TIL  EN  VELSMAKENDE  AVIS